Тематичен парк

*С кликване на бутона "Отправи запитване" Вие автоматично приемате, че сте напълно запознати с условията на резервацията и с общите условия публикувани на сайта на "Маджестик Турс" ЕООД.
ID: 17

Маршрут:Santa Cruz-Faial-Santana-тематичен парк
Времетраене:около 8 часа.
Място на тръгване:вземане от хотел във Фунчал или Канико
Час на тръгване:около 09:00
Час на връщане:около 17:00

Първата спирка на тази екскурзия е Santa Cruz, където ще спрете за кратък престой. Каменистия плаж на града е осеян с големи палмови дървета и цветни, рибарски лодки, разположени между тях. Пазарното хале тук е известно със свежата си риба и голямо разнообразие от плодове и зеленчуци. На входа на пазара е поставен голям, тухлен фриз, върху който са изобразени рибари.

Екскурзията продължава към селцето Faial. В центъра му се намира новия мост, който замества отнесения от наводненията през 1980. Селото е най- доброто място, от където може да видите скалата Penha d´ Aguia (скалата на орлите), която е надвиснала над Faial на 590 метра надморска височина.

Следващата спирка по програмата е очарователно село Santana.Тук почти навсякъде е зелeно от терасовидните и пълни със сено полета, заобиколени от ябълкови, крушови и черешови овощни градини и триъгълни, сламени сгради, ползвани в миналото от местните фермери като обори за крави. Тези интересни сгради са били и домове на местното население. Ще откриете колко просторни могат да бъдат тези „А“ образните сгради, когато посетите някоя от тях.
След посещението на “А“ ще се впуснете в пътеществие чрез вълнуващи шоу програми и различни атракции в тематичния парк на Мадейра, който е е разположен на 7 хектара земя. На територията му са разположени четири, невероятни павилиона, които Ви позволяват да научите за историята, културата и традициите на острова. Може също да оцените необикновената красота на природните пейзажи на острова, следвайки пътища и мостове в огромната градина на парка. Тук ще откриете и занаятчийско село с малки работилниици, където се демонстрират традиционните занаяти на острова, като дърворезба и тъкачество. Тези от Вас, които са с деца ще открият в детската площадка широко и забавно място, което провокира въображението им и им дава възможност да тестват своята сръчност.

  • Включено в цената
  • Не е включено в цената
  • Дни в които се провежда

Включено в цената

-екскурзоводско облужване на Английски, Португалски,Френски,Немски или Италиански
-транспорт по време на екскурзията и безплатно вземане от хотела,в който сте отседнали, ако той се намира във Фунчал или Канико
-обяд
-вход за тематичния парк

Не е включено в цената

-транспорт до Фунчал или Канико,от където започва екскурзията
-разходи от личен характер

Дни в които се провежда

на запитване