Почувствай Будапеща 5 дни/4 нощувки

Цена възрастен:
на човек в двойна стая
от 439.00 лв

Описание на тура

Този туристически пакет Ви дава свободата сами да изберета кои места и обекти да посетите и как да прекарате една незабравима почивка в Будапеща.

Период на пътуване: 06-10.03.2019
Настаняване: хотел  3* , централно разположен

06.03.2019 Кацане на летище Будапеща и трансфер до хотела с екскурзовод на български език. Свободно време
07.03.2019 Закуска. Пешеходна обиколка на Пеща с екскурзовод на български около 3 часа, която включва Пеща с нейния същински център - алея на аристократите, фрагменти от най-красивия булевард "Андраши", Операта, Площада на героите, най-стария градски парк в света и архитектурно-историческия ансамбъл "Войда Хуняд", банята Сечени, Площада на свободата, Площада „Кошут“ зад Парламента и екстериорно представяне на зданието на Парламента.
Обяд с традиционни унгарски ястия на блок маса и включени напитки  (цена при минимален брой 10 души-30 лв.). Свободно време с възможност да посетите самостоятелно музей по избор или да се се запишете на тур по желание, срещу допълнително заплащане.
Вечерта Ви предлагаме да посетите Romkocsma (в превод от унгарски кръчми в руините) самостоятелно или с група с екскурзовод на английски език т.е. да отидете на Pub Crawl (обиколка по барове с включени напитки на цена от 24 лв. в зависимост от вида Pub Crawl).
Ако обикалянето по барове не е по вкуса Ви, може да отидете на гости на местен жител и да опитате автентични ястия и напитки на цена от 98 лв. , без включен транспорт от и до дома на домакина.
08.03.2019 Закуска. Пешеходна обиколка на Буда с екскурзовод на български около 3 часа, която включва прословутите "Рибарски кули", района на Президенството, кралската градина и района на кралския дворец, водния град на Ибл Миклош с крепостната градина край брега на реката. Свободно време с възможност да посетите самостоятелно музей по избор или да се се запишете на тур по желание, срещу допълнително заплащане.
Вечерта Ви предлагаме 2-часова нощна обиколка на Будапеща с Airwheel (електрически Юнисайкъл) или Monsteroller (електрически мотоциклет/скутер) с екскурзовод на английски срещу допълнително заплащане на цена от 108 лв.
09.03.2019 Закуска. Възможност за круиз по р. Дунав с безплатна алкохолна или безалкохолна напитка (на цена от 25 лв.) и 45 минутен престой на остров Маргаритa. Островът е приятно място за разходка или каране на различни видове колелета, Airwheel (електрически Юнисайкъл) или Monsteroller (електрически мотоциклет/скутер), които може да резервирате с нас на преференциални цени.
Ако желаете да прекарате повече време на острова, може да се приберете с градски транспорт.
Вечерта Ви предлагаме да посетите уникално фолклорно представление на цена от 47 лв. По време на 90-минутното шоу ще се любувате на представлението на три от най-престижните фолклорни ансамбли на Унгария, като световноизвестният Унгарски държавен фолклорен ансамбъл, Фолклорен ансамбъл и оркестър "Райко" и Дунавския Фолклорен ансамбъл. В него вземат участие 30 танцьори и 14 музиканти, които пресъздадат древната култура на Унгария в една прекрасна танцова хореография, включваща военни, празнични и романтични танци в традиционни костюми. Танците са акомпанирани от пленителната музика на традиционния унгарски цимбал, изпълнявана от виртуозни изпълнители, в комбинация с други струнни музикални инструменти.
10.03.2019 Закуска. Възможност да посетите Сентендре самостоятелно с градски транспорт или с екскурзовод на български език (цена при минимален брой 15 души-49 лв.). Трансфер до летище Будапеща. 

  • Условия за резервация
  • Включено в цената
  • Не е включено в цената
  • Дни в които се провежда

Условия за резервация

Резервацията се потвърждава след заплащане на капаро от 30 % от стойността на тура, когато е направена най-малко 60 дни преди датата на настаняване. В случай, че резервацията е направена по-малко от 60 дни преди датата на настаняване се изисква заплащане на пълната сума  в деня на резервацията. 

Необходими документи:
Задграничен паспорт или лична карта;
Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно - копие и оригинал.
Минимален брой за осъществяване на туристическия пакет:няма
Анулационни срокове:
-до 60 дни от началото на пътуването: 30% неустойка
-от 60 до 45 дни от началото на пътуването: 50% неустойка
-повече от 45 дни-100 % неустойка 

 

Включено в цената

-4 нощувки със закуски в хотел 3*, централно разположен
-Двупосочен трансфер летище-хотел-летище с екскурзовод на български, при кацане с полет на авиокомпания Wizzair от и до София. Ако предпочетете друг полет, трансферът няма да е придружен.
-2 пешеходни обиколки с екскурзовод на български език, една на Пеща и една на Буда

Включено в цената

Двупосочен самолетен билет с авиокомпания Wizzair, който може да закупите чрез нас, срещу допълнително заплащане. Цена на билета с малък ръчен багаж с размери 40x30x20 см. към дата 21.01.2019 e 79 лв. Доплащане за регистриран багаж от 20 кг.- 38 лв на посока. Цената на самолетния билет подлежи на препотвърждение.
Полетно разписание
06.03.2019 София Будапеща 20:50 21:15
10.03.2019 Будапеща София 21:50 00:10
-Туристическа застраховка на цена от 5,50 лв., която се заплаща задължително, ако не представите Ваша туристическа застраховка за периода на пътуването
-Представител от фирмата
-Обяд с традиционни унгарски ястия на блок маса и включени напитки на цена от 30 лв. при минимум 10 човека
-Pub Crawl в Будапеща(обиколка по барове с включени напитки на цена от 24 лв. в зависимост от вида Pub Crawl)
-Вечеря в дома на местен жител на цена от 98 лв.
-2-часова нощна обиколка на Будапеща с Airwheel (електрически Юнисайкъл) или Monsteroller (електрически мотоциклет/скутер) с екскурзовод на английски на цена от 108 лв.
-Круиз по р. Дунав с безплатна алкохолна или безалкохолна напитка и 45 минутен престой на остров Маргаритa на цена от 25 лв.
-Фолклорно представление на цена от 47 лв
-Екскурзия до Сентендре с екскурзовод на български език на цена от 49 лв. при минимъм 15 човека
-24,48,72-часова карта „Будапеща“, която включва:
*2 безплатни пешеходни тура в Будапеща, един в Буда и един в Пеща
*безплатен обществен транспорт във всички зони на града
*безплатен вход за замъка Буда
*безплатен вход за баните на Лукас
*отстъпка (от между 10 и 50 %) от входната такса на над 60 топ музея в Будапеща
*Допълнителни отстъпки от други атракции и забележителностипълнителни турове, невключени в общата цена, които може да закупите от агенцията, срещу допълнително заплащане.
-Транспорт от хотела до началната точка на допълнителните турове и мероприятия и обратно, както и разходи за градски транспорт по време на целия престой
-Входни такси за музеи и атракции
-Разходи от личен характер
-При закупуване на минимум 2 тура или мероприятия, допълнителна отстъпка от 5%

Дни в които се провежда

Период на пътуване: 06.03.2019-10.03.2019