Чартърни полети

Изберете Вашият самолетен билет до Германия на промоционална цена. Публикуваните цени са актуални към дата 29/05/2020 и са валидни до изчерпване на местата по промоцията.

Чартърните полети, които предлагаме са с тръгване от Варна и Бургас до Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Нидерландия, Русия, Франция и  Швейцария.
Може да търсете от начална до крайна точка или само от начална, или само от крайна точка, като задължително трябва да изберете дата. Ако на желаната от Вас дата няма наличен полет, резултът от търсенето ще Ви покаже всички налични полети за избрания от Вас месец.
Публикуваните цени са с информативна цел и се обновяват в края на всяка седмица. Всички билети са на заявка-потвърждение и информация за актуалната към момента цена, както и  наличието на свободни места, може да получите като отправите Вашето запитване към нас след натискане на бутона "отправи запитване", към избраният от Вас билет. Не всички билети, които предлагаме са публикувани  на нашия сайт. В случай, че не откриете желания от Вас билет, можете да отправите вашето запитване от подменюто "Запитване за самолетен билет".

Предварително ви благодарим за доверието!