Лаундж

"Маджестик Турс" ЕООД предлага възможност за резервация на достъп до летищни салони (Airport Lounges), наричани още салони за бизнес и отдих, салони за гости, бизнес или ВИП салони, разположени в над 250 международни летища и над 80 държави, независимо в коя класа сте закупили Вашия самолетен билет.

Летищният салон е идеалното място да избягате от пренаселените и шумни терминали на летището, докато чакате часа на излитане за Вашия полет. Отпуснете се на удобно място преди да се качите на борда на самолета, освежете се с топла или безалкохолна напитка,както и добра селекция от алкохолни напитки в повечето салони, гледайте телевизия, четете вестници и списания, сърфирайте в интернет през Wi-Fi връзка, и по точи начин направете чакането едно приятно изживяване.Много салони предлагат и възможност за вземане на душ, а някои дори и релаксиращи спа процедури. По-ексклузивните салони предлагат услуги като спални, стаи за игри, отделни детски площадки, мини кино, фитнес зала и други удобства.

Резервацията за достъп до летищните салони може да бъде направена най-малко 24 часа преди началния час на ползване на услугата и е приложима за максимален престой до 3 часа(освен ако не е упоменато друго), като цените варират според условията на конкретния салон и започват от 31,30 лв. Достъпът до салоните е възможен само за пътници със самолетен билет за заминаващ полет, от терминала на който е разположен конкретния салон.

Може да резервирате онлайн с нашия партньор по долу или да проверите за актуалните цени и да резервирате директно с нас след като ни изпратите писмено запитване.

За да направите Вашето запитване трябва да сте регистриран потребител. Заповядайте от тук